31.10.09

ΚΑΛΗ ΕΠΑΝ-ΕΝΑΡΞΗ!!!

ΒΡΑΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΥΛΑ 31/10/2009 Ο Οκτώβριος φεύγει, ο ΆλφαΝιΔιακόσιαΠέντε ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ!!! Τι θέλετε??? Πολλά λόγια??? Δεν έχει! Τα λίγα λόγια ζάχαρη και τα καθόλου μέλι..... Γι' τούτη δω την περίπτωση ισχύει αυτό μια και τα τραγούδια μιλούν καλύτερα και εδω έχει σημασία να δίνεται βάρος στους ΣΤΙΧΟΙ!!! Αφιερώσεις??? Ορισμένες ως καθόλου!! Αφού είναι από καταβολής της αφιερωμένη τούτη η εκπομπή!! Διαφημίσεις???? ΟΥΤΕ ΜΙΑ!!! Οπότε πατάτε ΠΑΙΖΩ (PLAY στα ελληνικά) και αφήστε τον βράχο να κυλήσει με μουσικές τ αυτιά σας να γεμίσει.... Ποιητής εκ του προχείρου έχει την μορφή του χοίρου... έλεγε ο ΣΟΥΡΗΣ!!! Οχι την γρίπη ρε... την μορφή!!! ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΚΑΛΗ ΑΚΡΟΑΣΗ!!! και..... ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ.... ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ!!!

Subscribe Free
Add to my Page

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ!!!
ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΟΥΦΑΛΑ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ!!!

5 comments:

BΙΟΤΕΧΝΕΣ said...

ολα καλα να πηγαινουν και να ειστε καλα

an205 said...

Συγνώμη... εσείς που το ξέρετε ότι εμείς είμαστε πολυσχιδής προσωπικότητα??? όταν έρθει η μέρα που θα πάνε όλα καλά θα αρχίσω να ανησυχώ!!!

FoFonka said...

Καλή αρχή και πάλι φίλε an205!! Έκανα ένα copy τον player και στο rock-elliniko.gr , πιστεύω πως3 δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα!!

JoaN said...

kalh arxh(-synexeia) to loipon! omws den mporesa n akoysw pio poly ap thn arxh toy prvtoy tragoydioy. meta stamathse (oxi toy rologioy oi deixtes e)...!

an205 said...

@FoFonka....
οχι κανενα προβλημα κι ευχαριστω

@JoaN
αστο να φορτωσει εμενα παιζει κανονικα