25.11.07

ΣΦΟΥΓΓΑΡΟ-ΠΑΝΑ

"Βίαιος" ο Μπομπ;
Την... καταλληλότητα της διάσημης παιδικής σειράς "Μπομπ ο Σφουγγαράκης" θα κρίνει το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο. Το ΕΣΡ κάλεσε σε απολογία τον τηλεοπτικό σταθμό "channel 9" για να εξετάσει εάν η σειρά "Μπομπ ο Σφουγγαράκης" περιέχει σκηνές βίας που μπορούν να διαταράξουν τον ψυχισμό των παιδιών. Σημειώνεται ότι η σειρά έχει εκατομμύρια τηλεθεατές, μικρούς και μεγάλους, σ' ολόκληρο τον κόσμο και μεταδίδεται από πολλά τηλεοπτικά δίκτυα
ΣΚΑΪ TV 20-11-07

Στο στόχαστρο του ΕΣΡ μπαίνει ο Μπομπ Σφουγγαράκης
Με τον Μπομπ Σφουγγαράκη θα ασχοληθεί στο εγγύς μέλλον το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης έπειτα από καταγγελία προερχόμενη από μέλος του.Στις 4 ή στις 18 Δεκεμβρίου το ΕΣΡ θα αποφασίσει για την καταγγελία αναφορικά με την προβολή από το τηλεοπτικό κανάλι «Channel Nine» του παιδικού προγράμματος, καθώς το μέλος του υποστηρίζει ότι στις 21/5/2007 στη συγκεκριμένη εκπομπή προβλήθηκε υλικό που βλάπτει την πνευματική και ηθική ανάπτυξη των ανηλίκων.«Η επίμαχη εκπομπή φέρεται να περιέχει σκηνές βίας» δηλώνει στην εφημερίδα Έθνος ο πρόεδρος του ΕΣΡ Ι.Λασκαρίδης, ενώ αρνήθηκε ότι το ΕΣΡ επελήφθη καθώς ο ήρωας του συγκεκριμένου κινουμένου σχεδίου έχει «συγκεκριμένο σεξουαλικό προσανατολισμό», όπως έχει καταγγελθεί στις ΗΠΑ και τις άλλες χώρες που προβάλλεται.
Newsroom ΔΟΛ- 22/11/2007

KAI OI POWER RANGERS ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ;;;

8 comments:

το φτυαράτσι said...

Εγώ λέω να μην το βάλουν γιατί πορόνονται μέχρι και κορίτσια 17 χρονών και μου σπάνε τα νεύρα!Ασε που είναι λάθος πρότυπο!Την μια είναι gay τώρα βίαιος!Ε όχι!Χιχι!Την κουλησπέρα μου!

an205 said...

Την μια ακούει IRON MAIDEN κι την άλλη VILLAGE PEOPLE.....

Aggelos Spyrou said...

ΒΙΑ ΣΤΗ ΒΙΑ!

Δώστε όπλα στα στρουμφάκια! :)

an205 said...

Είμαστε μαζί σου Μπάρμπα-Στρουμφ

island said...

Ας ξεκινήσει την επανάσταση ο μπαρμπαστρούμφ...και να πάρει μαζί του τα χελονονιτζάκια.Τα σφουγγαρόπανα είναι όμοια με τα μουνόπανα άρα κάποιος πρέπει να πεθάνει. ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΤΣΙ!!!

Όμορφα τον έφτιαξες αγαπητέ

Καλη εβδομάδα

an205 said...

@ island
Ακριβώς σε αυτό το λογοπαίγνιο (σφουγγαρόπανα-μουνόπανα) στηρίχτηκα...
Δεν τον έφτιαξα εγώ έτσι τον βρήκα...

rain said...

Καλά,απιστεύτου!!Δηλαδή όλη τη θεματολογία της Ελ.Τηλεόρασης που την τρώνε στην μάπα τα πιτσιρίκια όποια ώρα κι αν βρεθούν μπροστά της από πορνογραφία, βία και ασχήμια μέχρι ότι άλλο βάνει ο νους ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ?/Δηλαδή έλεος πια...Σε λίγο θα μας πουν οτι ο αγαπημένος Ντοναλντ είναι προτυπο τεμπελιας και παρασύρει τη νεολαία να νταγκλάρει στις καφετέριες...!!!!!

an205 said...

@ rain
και οι Χιούη Λιούη Ντιούη είναι λούγκρες αφού κοιμούνται μαζί σε σκηνή στο βουνό....