29.9.07

ΟΥΦ - Ο!!!

Θραύση αναμένεται να κάνει στην αμερικάνικη αγορά τους επόμενους μήνες το ατομικό αεροσκάφος που θα λανσάρει στην αγορά η εταιρία Moller International. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το μοντέλο Μ200G είναι η εξελιγμένη έκδοση του δοκιμαστικού ιπτάμενου δίσκου Μ200Χ το οποίο βρισκόταν σε πειραματικό στάδιο για πολλά χρόνια. Το νέο μοντέλο έχει την δυνατότητα να πετά σε ύψος 3 μέτρα πάνω από το έδαφος και να αναπτύσσει ταχύτητα 80km/h.To εσωτερικό του αεροσκάφους μοιάζει πολύ με σαλόνι αυτοκινήτου και χωράει 2 άτομα. Επίσης το Μ200G έχει το μέγεθος ενός μικρού αυτοκινήτου και μπορεί να απογειωθεί και να προσγειωθεί κάθετα στο έδαφος.Στην παρουσίαση του μοντέλου ο Dr. Moller, διευθυντής της εταιρίας ανέφερε ότι «είναι το απόλυτο off-road όχημα. Μπορεί να ταξιδέψει πάνω από κάθε επιφάνεια. Μπορείς να επιταχύνεις πάνω από βράχους, βάλτους και φράχτες». Ο ιπτάμενος δίσκος ο οποίος θα κοστίζει από 90.000 έως 120.000 δολάρια δεν χρειάζεται δίπλωμα για να το οδηγήσει κάποιος καθώς ο νόμος δεν προβλέπει κάτι τέτοιο. Ωστόσο η εταιρία προσφέρει δωρεάν μαθήματα στους αγοραστές του Μ200G για την σωστή χρήση του αεροσκάφους.

πηγή : http://www.forthnet.gr/

Η εν λόγω εταιρία http://www.moller.com/

Εγώ τι να πω;;;

Και στην Ελλάδα έχουμε πολλά UFO που κυκλοφορούν ελεύθερα χωρίς να χρειάζονται καμμία ειδική άδεια...

Τα δικά μας δεν πετάνε στον αέρα, πετάνε όμως κοτσάνες, λάσπη, ηλιθιότητες και συχνά πυκνά θεσπίζουν νόμους και λένε ότι κυβερνάν την χώρα, ότι δουλέυουν για μας (τα 'χουν ψιλομπερδέψει φαίνεται γιατί άλλο να δουλεύουν για μας κι άλλο να μας δουλεύουν)

Ελπίζοντας (κι ως γνωστό η Ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία γι' αυτό μην την κάνετε πεθερά σας) ότι ο νέος μήνας που θα μπεί θα είναι καλύτερος από αυτόν που φεύγει και χειρότερος του επόμενου που έρχεται (ουάου βαθιά φιλοσοφημένο ήταν αυτό) χαιρετώ τον Σεπτέμβρη του σωτηρίου (ποιός Σωτήρης;;;;) έτους 2007 με τον γνωστό αγωνιστικό χαιρετισμό:

ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ

14 comments:

Zelot said...

Καλό!!! Αν και εκτός από πανάκριβο, είναι μάλλον αργό. Και απ'ότι βλέπω θα κάει και πολύ καύσιμο. Όσο για τα ούφο που κυκλοφορούν λυμένα, μάλλον θα χάσω το χρόνο μου αν αναφερθώ!
Καλησπέρες!

an205 said...

ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΤΑΞΙ!!!
ΤΟΤΕ ΘΑ ΧΕΙ ΝΟΗΜΑ Η ΕΚΦΡΑΣΗ
"ΠΕΤΑΞΕ ΜΕ ΜΕΧΡΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ"...

αν ακούς said...

ψυχραιμια και το νου μας μη μας έρθει κανένα ουφο κατακεφαλα. ο,τι έχουμε δει σε ταινίες τελικα και εχουμε διαβασει σε κομικς θα τα δουμε να γινονται. οσα προλαβουμε δηλαδη.

an205 said...

Αυτό μπορεί να είναι και ανησυχητικό!!!

Artemis Zannou said...

Ε.Τ. go home !!!! Axaxaxaxa! Είναι που με πιέζουν να βγάλω δίπλωμα οδήγησης όλοι!!!Γιατί παρακαλώ?Εγω βλέπω στο μέλλον...ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ!Να που δε χρειάζεται...Οι άλλοι θα είναι κολλημένοι σε traffic jam κι εγώ θα τους κοιτάζω από το πετούμενο μου όχημα (UFO) που -αν και από ταχύτητα δεν είναι και κανένας γκαζοφωνιάς!!!-θα σκίζει τους αιθέρες...!!!Ααααααχ!Θα με δείχνουν όλοι από το δρόμο και θα λένε : "NA!!! ΜΙΑ ΞΑΝΘΙΑ ΣΕ UFO !!!"
LOL! Το φυσικό μου inviroment!
:S

an205 said...

ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΡΟΖΑΚΙ!!!

Loth said...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ!!!!!!ΑΝΤΕ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑ ΕΓΩ Ε?
ΚΑΛΗΜΕΡΕΕΕΕΕΕΣ!!!

an205 said...

@ Loth
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!
ΟΙ ΒΡΑΧΟΙ ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΝ....
ΚΥΛΑΝΕ... ΕΝΝΙΟΤΕ....
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ!

μαριάννα said...

χαχαχαχαχαχαχα! Γέλασα πολύ με τον παραλληλισμό των ελληνικών ούφο!
Δεν παίζεσαι!

Καλό μήνα! Καλημέρα!

an205 said...

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

Σπύρος Σεραφείμ said...

κι όπως έλεγε και ο Κλυνν, "τα ούφο υπάρχουν...".

"γιατί λυποθυμήσατε;"
- γιατί είδα αφνούς!

an205 said...

@ Σπύρος Σεραφείμ
ώστε είδατε ΚΑΠΝΟΥΣ....

ellinida said...

Με γούστας, που να παραγγείλω;
Χαίρε!

an205 said...

Στα Ουφο τους αμερικ(λ)άνους...